fbpx

Održana plivačka utrka i fešta Pozdrav litu 2018.

Pozdrav_litu_2018_utrka_500m_start_hotelkrilo.com

Održana plivačka utrka i fešta Pozdrav litu 2018.

Malo smo plivali pa zatim feštali te pozdravili nam ljeto 2018. godine u našem malom obiteljskom hotelu Krilo. Prijave natjecatelja održane su na recepciji hotela gdje su nam se naši plivaći “tetovirali” sa svojim startnim brojevima te pokupili goody bagove koje smo pripremili za njih.

Goody bag, poklon koji je dobio svaki natjecatelj i posjetitelj sadržavao je domaće alkoholno piće, Orahovicu, Višnjevac i Rogačušu koja je ulivena u staklene bočice oblike broda napravljene za ovaj događaj, po 1 sapun iz ponude SILVAN cosmetics, 1 vrečicu lavande te 1 bočicu eteričnog ulja TPOa Nautilus te po 2 kupona za 20% popusta na cjeloukupan booking Hotela Krilo. Osim goody baga svi natjecatelji te posjetitelji su dobili po prigodnu majicu 🙂

Nakon završetka prijava 200tinjak metara južnije od hotela na lokaciji velike plaže plivaći su spremno ulazili u more iščekujući početak utrke. Predsjednik Sportske udruge Nova Generacija 7, gospodin Velimir Gavranić vrhovni sudac utrke, oznaćio je početak i utrka na 1.500,00 m mogla je započeti. Na prvom okretu sudio je gospodin Slaven Matković a na drugom gospodin Denis Jonjić dok je sudac cilja bio gospodin Vedran Buličić.

Budući da su organizatori, hotel Krilo i organizacija Nova Generacija 7, naglasili da u ovom natjecanju neće biti gubitnika, svaki je sudionik dobio medalju za finiš, majicu te poklon paket.

Za najbrže sudionike utrke na 1500 m u muškoj kao i u ženskoj kategoriji, Hotel Krilo osiguralo je sljedeće nagrade:
1. mjesto (M/Ž) – 5 noćenja u Hotelu Krilo uz polupansion za dvoje
2. mjesto (M/Ž) – 3 noćenja u Hotelu Krilo uz polupansion za dvoje
3. mjesto (M/Ž) – 2 noćenja u Hotelu Krilo uz polupansion za dvoje

Pobjednici u muškoj kategoriji na 1.500 metara su prvoplasinarini Duje Kojundžić, Frane Džaja drugoplasirani te Ozren Mihaljević trećeplasirani. Pobjednice u ženskoj kategoriji na 1.500 metara su prvoplasirana Antonia Buličić, Nika Smuđa kao drugoplasirana te Petrana Kržanić kao trećeplasirana. Pobjednicima svih kategorija pehare je uručila Dijana Azinović, voditeljica hotela Krilo.

Nakon utrke na 1.500 i 500 metara te dječje utrke, plivači, kao i brojna publika, okupili su se ispred hotela Krilo gdje su domaćini pripremili roštilj te su uz glazbenu pratnju benda Magic Wish i gitarista Joška Cikatića slavili plivačka dostignuća te ispratili ljeto.