fbpx

HACK-A-THON 20

Hack-a-thon 2020 hackathon.hotelkrilo.com

HACK-A-THON 20

Pozdrav!

Ako nisi ziher trebaš li se prijaviti na Hack-a-thon 2020, evo nekoliko pitanja koje će ti pomoći oko odluke:

Student si ili mlađi od 30 godina?

Imaš ekipu s kojom radiš čuda (ili barem maštaš da radite čuda)?

Spremni ste iznjedriti neko uber kul rješenje?

Volite robote?

Ako je na 3 i više pitanja odgovor pozitivan… ma šalimo se! 

 

Prijavi svoj tim na 24-satno natjecanje (hackathon) koje organiziramo od 17. – 19.1.2020. u našem hotelu. Natjecat ćete se u 2 kategorije: 

  1. AlphaBot (Raspberry Pi 4)
  2. AlphaBot (Raspberry Pi 4) + mobile app

Tehnologija koja se koristi za razvoj mobilne aplikacije, kao i za programiranje robota AlphaBot nije važna, no stručni mentori demonstrirat će istu koristeći tehnologije Xamarin i Python. Vaš je zadatak realizacija rješenja na temelju dobivenih tema na samom početku HACK-A-THONa 20.

Dobit ćete nekoliko tema odnosno zadataka na izbor, ovisno o vašim preferencijama. Ono što će se tražiti od vas bit će prezentirati funkcionalno rješenje odabrane teme uz pomoć AlphaBota na inovativan i zanimljiv način.

Od opreme jedino trebate svoj laptop, a sve ostalo je naša briga 😊

Osim opreme, osigurat ćemo vam smještaj u našem hotelu, hranu i piće, grickalice, goodie bagove, tombolu, party… i ono najvažnije osiguran fond novčanih nagrada od 20.000 kn.

Ono što je još važno napomenuti jest da ćete na raspolaganju imati i stručne mentore koji će biti uz vas cijelo vrijeme.

I da… ako ste mislili da nakon proglašenja idete domu svome, varate se. Nakon proglašenja pobjednika očekuje vas party i još jedno gratis noćenje s doručkom prije odlaska.

Zvuči zanimljivo, zar ne? 😊

 

 

Prijavite svoj tim na: https://hackathon.hotelkrilo.com/