fbpx

Otvoren suvremeni wellness studio u srcu Dalmacije

Wellness_sauna_1_hotelkrilo.com

Otvoren suvremeni wellness studio u srcu Dalmacije

Potpuna relaksacija u neposrednoj blizini mora, s pogledom na lokalnu lučicu i morska bespučja

U samom srcu Dalmacije, obiteljski hotel Krilo otvorio je svoj wellness i spa studio. Svojom personaliziranom uslugom, hotel omogućuje ugodan smještaj i stvaranje nezaboravnih uspomena neovisno jeste li na obiteljskom odmoru, romantičnom putovanju, poslovnom putu ili se želite razmaziti u novouređenom wellness i spa studiju.

Suvremeni stil wellnessa
Studio se prostire se na 40-ak kvadratnih metara na trećem katu hotela Krilo s vlastitim balkonom i pogledom na jedno od najčišćih modrih mora na svijetu. Suvremena interpretacija mediterana s elementima brodskih interijera fuzija je predivne morske okoline i prostora za pronalazak unutarnjeg mira.
U ovoj spa oazi nalazi se jacuzzi, finska i turska sauna. Kako bi gosti dobili potpunu uslugu, stručni maser pruža usluge klasičnih masaža, masaže stopala i lica te masažu zlatnim uljem.

Zašto je jacuzzi dobar?
Topla se voda tradicionalno terapeutski koristi za spuštanje razine stresa i opuštanje nakon stresnih životnih perioda. Čak i Nacionalna udruga za spavanje (National Sleep Foundation) preporučuje uživanje u toploj kupki kako biste se opustili, umanjili anksioznost te ostvarili kvalitetniji i dublji san.

Saune: da ili ne
Osim što smanjuju razinu stresa, saune utječu na nekoliko sustava:
Kardiovaskularni – visokim temperaturama izazivamo različite reakcije, među kojima je i podizanje funkcija srca.
– Dermatološki – kad se tijelo počne znojiti, koža se čisti te uz pomoć znoja ispire mrtve stanice i bakterije iz epidermalnog sloja, što kožu čini zdravijom i ljepšom.
Dišni – osobe koje imaju astmu pronalaze olakšanje prilikom otežanog disanja, dok ostalima pojačava prokrvljenost sluznice dišnih puteva te ona postaje sposobna boriti se s raznim infekcijama i alergenima iz zraka.
Saune ne samo da imaju povoljno djelovanje na naš organizam, nego su jednostavno ugodne.

Spremanje u posljednji trenutak?
Salon za uljepšavanje u sklopu hotela može vas urediti za važne događaje, poslovne sastanke ili noćne izlaske. Počastite se klasičnom, estetskom ili medicinskom pedikurom i manikurom ili geliranjem noktiju koji će vas još tjednima podsjećati na wellness iskustvo. Za sve koji su se za svoje putovanje spremali u zadnji čas, dostupne su i usluge depilacija.

Posebnosti hotela
„Trudimo se zadržati sve ono na što smo posebno ponosni. Jedno od toga su delicije autohtone mediteranske kuhinje i dašak umjetnosti koji se proteže kroz cijeli hotel. Veliku pažnju posvetili smo modernom dizajnu restorana kojeg smo kombinirali s arhaičnom freskom. U restoranu možete osjetiti duh Mediterana, duše pomoraca koji su popravljali svoje brodove i mreže te čekali idealno vrijeme za isplovljavanje na more kroz stoljeća“, rekao je Marin Cokarić, direktor hotela Krilo.

Nagradna igra
Kako bi obilježio otvaranje wellness i spa studija, hotel Krilo odlučio je nagraditi 3 sretna dobitnika s odmorom od svakodnevnog stresa. Najsretniji dobitnik osvaja 5 noćenja s doručkom za dvoje s uključenom masažom i korištenjem wellnessa za dvoje. Dok drugi i treći dobitnik dobiva 3, odnosno 2 noćenja s istim paketom. Više informacija kako sudjelovati u nagradnoj igri pronađite na http://igra.hotelkrilo.com/#/?c=HotelKrilo.

Boravak u mirnoj oazi produbljuje optimalno opuštanje, obnavlja unutarnji mir i ispunjava energijom potrebnom za brzi tempo stresne svakodnevice. Čak je i kratko vrijeme posvećeno sebi dovoljno da bi se pokrenuli pozitivni procesi u našem umu i tijelu. „Uvijek je dobra ideja napraviti nešto opuštajuće prije donošenja važne odluke“, Paulo Coelho.